Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/durendael/domains/scoutslier.be/private_html/includes/menu.inc).
maart

Bevers

03 maart: Carnaval

Trek je allerleukste verkleedpak maar aan, want we vieren carnaval vandaag!

10 maart: Olympische beverspelen

Zullen we vandaag allemaal goud halen op onze eigen olympische beverspelen?

17 maart: Het grote bosdieren spel

We gaan naar het konijnenbos om het grote bosdieren spel te spelen! Ben jij er klaar voor?

24 maart: Komen eten!

Hmmm... Vandaag gaan we weer heerlijk koken. Krijgen Keeo en Nala ook een 10 voor sfeer en gezelligheid?

€3, een kookschort

31 maart: De zintuigenkoning

Ruiken, voelen, zien, horen en proeven. We gebruiken onze zintuigen om de schat van de zintuigenkoning te vinden.

03 maart: De schat van King Lowie

Oh oh, Gemene Shere-Khan heeft de schat gestolen van King Lowie. Helpen jullie Akela en Flamingo de schat terug te vinden? King Lowie houdt wel van wat lekkers...

10 maart: De wetenschappers van Durendael

Ben jij Einstein van de 21ste eeuw of kan jij een glas water omdraaien zonder te morsen? Ken jij een supercoole goocheltruc? Je leert vandaag toveren met de wetenschap.

17 maart: Laddercompetitie

We spelen een soort van één tegen allen, maar nu niet tegen de leiding. Tegen wie dan?

24 maart: Dieren van de jungle versus de mensen

De mensen willen het bos vernietigen... Dit laten we natuurlijk niet zomaar gebeuren!

31 maart: Crisis in de jungle!

Oh nee... Het is toch niet waar zeker?! Crisis in de jungle? Dit is zeker iets voor de welpen om op te lossen en te helpen!

JVG’s - VG’s

03 maart: Sport & Spel

We kunnen genieten van de eerste zonnestalen, hoe beter als een hele dag gevuld met spelletjes buiten!

10 maart: Wolven vs Vossen

Wolven tegen Vossen, welke patrouille komt er bovenop!?

17 maart: Technieken

Nu het buiten lekker warm is, gaan we vandaag beginnen met het sjorren van onze kampkeuken.

€1 en zakmes

24 maart: Amerikaanse sporten

Vandaag gaan we de sporten van een ander land ontdekken, baseball, football, ..

31 maart: Behendigheid

Vandaag gaan we zien hoe goed jullie balans is en wie het vlotste een dunne balk kan navigeren.

april

Bevers

07 april: Ruiltocht

Wat zouden we allemaal kunnen krijgen voor een appel en een ei? We komen het vandaag te weten!

€1, een appel of een ei (of iets anders om te ruilen)

13 april: Slaapfeestje

We kruipen allemaal in onze slaapzak dit weekend, want we doen een slaapfeestje op de scouts! Bij de tumba zit nog een extra brief met wat meer info.

21 april: Geen activiteit

Jullie kunnen de laatste dag van de vakantie gebruiken om jullie boekentas al terug klaar te zetten, want het is vandaag helaas geen activiteit.

28 april: Fortengevecht

Welke ridders en prinsessen zullen het langst stand houden in hun kasteel? We vechten het uit in het ultieme fortengevecht!

€1 en zoveel mogelijk karton(nen dozen) als je kan verzamelen!

07 april: Baloe wilt een nieuwe hut

Baloe zijn hut is aan dringende vervanging toe! Welk nest kan het beste (ver)bouwen en werkt goed samen?

13 april: Overnachten op de Sionsheuvel

We overnachten samen met de bevers op de Sionsheuvel. Als je nog wat twijfelt om mee op kamp te gaan is dit al de perfecte oefening!

Zie de bijgevoegde brief

21 april: Geen activiteit

Dit weekend is jullie leiding op leidingsweekend, tot volgende week!

28 april: Circus

Ben jij een acrobaat of ben je toch eerder een clown? Altijd al gedroomd om een leeuwentemmer te worden? Vandaag is de kans dus kom zeker meespelen!

JVG’s - VG’s

07 april: Vuil opruimen

Vandaag gaan we de wereld een properdere plek maken!

14 april: Geen activiteit. Veel plezier in de paasvakantie!

21 april: Leidingsweekend

Vandaag kunnen jullie rusten terwijl de leiding op een teambuiling weekend gaat.

28 april: Dropping

Waar jullie worden gedropt is een geheim wel kan je vandaag je vorige aangeleerde kennis oefenen.

€1, GSM