november

Bevers

03 november: Waar is Sim-Sam's toverhoed?

Oh nee, sim-sam haar toverhoed is verdwenen! Volgen jullie mee de sporen die ons naar de hoed brengen?

10 november: Kunnen wij het maken?

Nou en of! Bob de bouwer heeft ons gevraagd om te helpen het lokaal te verbouwen. En als echte bevers gaan wij die uitdaging niet uit de weg!

15 november: EH-weekend

We gaan met de hele eenheid op weekend in de wondere wereld van de VIDEO-GAMES. Er volgt nog een brief met extra info.

Uren: 18:30 uur

24 november: Hocus pocus pats, ik wou dat de scouts ...

Een film was! We bouwen het lokaal om tot een echte filmstudio en we maken zelf een film.

03 november: We spelen een spel vandaag

Vandaag spelen we samen een groot spel. Kan jij tot het einde meespelen?

10 november: Bank van de jungle

De bank van de jungle zit zonder geld… Help jij onze  junglevrienden om het geld weer terug naar de bank te brengen?

€1 en jullie beste speurneuzen

15 november: Eenheidsweekend

Wil jij je ook helemaal onderdompelen in de wereld van Videogames? Kom dan zeker mee op weekend en check vooral onze brief.

24 november: Inzamelactie

Vandaag gaan we speculaas verkopen! Probeer zeker allemaal te komen, want met de opbrengst gaan we in het voorjaar een hele leuke uitstap maken.

JVG’s - VG’s

03 november: NONDEDJUURZAAM

Wat NONDEDJUURZAAM? Vandaag komen we aan de hand van opdrachten te weten waar het jaar  thema voor staat.

€1, perfect uniform

10 november: Bake off Durendael

Ben jij een geboren bakkerstalent? Dan is het vandaag jou dag! Maakt de mooiste cake of de lekkerste chocolademousse, bewijs het maar.

€3, keukenshort

15 november: Eenheidsweekend

Dit jaar trekken we er een weekend op uit met heel de eenheid! De locatie bevind zich tussen verschillende speeltereinen waar we ons met z’n allen nog eens goed kunnen uitleven.

Meer uitleg volgt nog in een brief

24 november: Patrouillewerking

De nieuwe jvg’s maken kennis met de teervoet en basis sjorren. Diegene dat de teervoet reeds hebben behaald, maken kennis met badgewerking.

€1, perfect uniform

december

Bevers

01 december: Karrewieeeeet

Zijn jullie op de hoogte van alle laatste nieuwtjes? We zullen het testen in de grote karrewietquiz

08 december: Knibbel, knabbel, knuisje

Wie zit er vast in de heks haar huisje? WIJ! Kunnen we met zen allen een uitweg vinden?

15 december: Het ultieme bevermenu

We maken jullie allerliefste gerecht klaar om het jaar al gezellig af te sluiten. Tot binnen een paar weken!

01 december: De grote welpenquiz

Omdat het bijna toetsen zijn, willen wij vandaag al eens testen hoe slim jullie zijn. Doorneem nog eens snel je boeken, kijk nog eens aandachtig naar het nieuw want je gaat het allemaal nodig hebben.

08 december: PLONS!

Vandaag gaan we samen zwemmen in het zwembad van Lier. En aangezien het volgende week technieken is, proberen we vandaag ook ineens onze zwembadge te halen.

Waar: Het zwembad van Lier

15 december: Technieken

Hier zijn we weer, onze leuke technieken. Vandaag beginnen we aan het leren van alle knopen. Wil je ons voor zijn? Dan kan je al eens oefenen in je welpenboekje.

€1 en welpenboekje!

JVG’s - VG’s

01 december: Tak-kas inzamelactie

We zamelen vandaag geld in voor onze eigen Jvg Tak-Kas, zeker komen is de boodschap

€1 , perfect uniform

07 december: Filmavond

Woehoe we kijken een film vanavond!!
Breng allemaal een lekker warm dekentje mee, wij zorgen voor de film en de snacks.

€1, dekentje

15 december: Wandeltocht

Wandelen is de ideale manier om je lichaam en geest in topvorm te houden. Genieten van de frisse buitenlucht terwijl je onderweg met ogen en oren heel wat nieuwe ontdekkingen doet

€2, Perfect uniform, lunchpakket, drinkbus

28 december: Kerstfeestje

Vandaag vieren we kerstmis, de leiding voorziet een gezellige en feestelijke receptie.

Cadeautje max. €5