september

Bevers

15 september: Startdag

We beginnen het scoutsjaar weer met een superleuke eerste activiteit! Kom zeker ook om al jullie oude vriendjes en leiding terug te zien, maar ook om nieuwe vriendjes en de nieuwe leiding te leren kennen.

22 september: De beverdam van Durendael

Vandaa bouwen we samen  een beverdam, en komen we te weten wat ons het komende jaar allemaal te wachten staat.

29 september: Groene bevers

We planten onze eigen wintermoestuin deze week! Wie weet kunnen we binnen een paar maanden zelf van onze lekkere groentjes proeven.

15 september: Startdag

Na een lange, saaie zomer is het moment eindelijk daar waar jullie dagen, weken of zelfs maanden naar hebben uitgekeken: het nieuwe scoutsjaar begint terug!!!! Kom vandaag naar de scouts voor een dag vol plezier en kom alles te weten over volgend scoutsjaar (wie is jullie leiding, nieuwe gezichten,..). Spannend!!

22 september: Overgang

Vandaag nemen we afscheid van de oudste welpen en verwelkomen we de nieuwe. Zijn de oudste bevers klaar om welp te worden?

€1, kleren die vuil mogen worden

29 september: Spel met beperkingen

Kan je je voorstellen hoe het zou zijn als je blind of doof was? Met allerlei leuke spelletjes proberen we je een idee te geven.

JVG’s - VG’s

15 september: Startdag

Ein-de-lijk is het zover: het scoutsjaar gaat opnieuw van start. Neem iedereen die je kent maar mee

22 september: Overgang

Traditie getrouw is het vandaag overgang voor de nieuwe (j)vg’s. Zijn jullie klaar om in de groep opgenomen te worden?

1 euro, perfect uniform, reserve kledij, handdoek en zeep.

29 september: Saamdagen

Deze week is er geen activiteit omdat Springbok naar Saamdagen gaat, dat is het openingsweekend voor alle leiding van FOS Open Scouting.