Eenheidsweekend 2018

Intro:

Dit jaar trekken we naar Wuustwezel voor een geweldig weekend!

• 23-25 november 2018
  • Vertrek aan het lokaal
  • Thema: Alice in Wonderland
  • Kostprijs bedraagt €25
Inhoud:

Beste ouders en leden,

We gaan weer op eenheidsweekend en we hopen natuurlijk dat al onze leden erbij zijn. We zullen jullie een weekend onderdompelen in de fantasiewereld van ‘Alice in Wonderland’.

Hoe, wanneer, waar?
Ook dit jaar willen we weer beroep doen op onze ouders om te rijden. Conejo (Keeo) zal de carpool regelen, dus gelieve hem een seintje te geven indien je kan rijden. Vermeld hierbij hoeveel personen je kan vervoeren en of je op vrijdag, zondag of beiden kan rijden. Gelieve ook een seintje te geven aan hem als je zelfstandig naar de locatie rijd.
Je kan Conejo (Keeo) bereiken via mail: conejo@scoutslier.be Alvast heel erg bedankt!

We vertrekken op vrijdag 23 november om 17u45 aan de Zaat en zijn zondag 25 november om 15u, dus zijn we terug aan de Zaat om 16u.

Ter info: we hebben een avondmaal voorzien op onze verblijfsplaats als we aankomen vrijdagavond.

We verblijven in:
‘t Witgoor
Witgoorsebaan 76
2990 Wuustwezel

Inschrijven?
De kostprijs voor dit weekend bedraagt €25. Gelieve dit bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE57 0011 3837 6135 met de vermelding ‘eenheidsweekend + naam kind’.
Opgelet: Je bent pas ingeschreven voor het weekend vanaf je hebt betaald.

Wat meenemen?

• Voldoende kledij (speelkleren, dikke trui,..)
  • Pyjama (en knuffel)
  • Voldoende ondergoed
  • Toiletgerief
  • Themakledij: ALICE IN WONDERLAND
  • Zaklamp
  • Medische fiche (+ eventueel medicatie met de nodige informatie)
  • Hoeslaken
  • Kussen
  • Slaapzak

We vragen jullie om alles in een handige zak te steken die de kinderen zelf kunnen dragen en zoals altijd laten we onze waardevolle spullen (gsm, iPod,…) thuis.

Vrijdag verwachten we iedereen in perfect uniform aan het lokaal.
Wij kijken er alvast erg hard naar uit!

De leiding